fbpx

ČT a Království železnic

 26. 10. 2011  Praha

O prázdninách jsme nelenili a vydali se už podruhé navštívit Českou Televizi v Praze. Odjížděli jsme v osm hodin přímým vlakem až na hlavní nádraží, kde nás sice uvítalo nepříliš hezké počasí ale zato vyhlídky na skvělý den. Tramvají jsme se nejprve dopravili na zastávku Anděl do království železnic, kde na nás čekala dvě patra plná vlaků, vláčků, aut, železničních zastávek a kolejí.Program byl vážně povědený, v soutěži, kdo řekne správný počet mašinek Tomášů, sice nikdo z čáslavských neuspěl, i tak byl ale celkový dojem skvělý.

Na jednu hodinu jsme už ale měli být v ČT a tak jsme se metrem vydali na zastávku Pankrác a odtud pěšky parkem. Paní průvodkyně nám ukázala zákulisí studií, nechala nás vyzkoušet si filmové kostýmy a dokonce, jsme byli i svědky natáčení ranního pořadu pro děti.

Při odchodu jsme si cestou na vlak dali ještě rozchod v obchodím centru na Pankráci, který jsme využili především k návštěvě rychlých občerstvení. Na pátou jsme se dostavili na hlavní nádraží, odkud nám jel vlak zpátky do Čáslavi. Po šesté na většinu z nás už tedy čekali rodiče a my jsme přijeli nabití spoustou nových zážitků 🙂

 

Děkujeme za podporu!

© 2024 Pionýr, z. s. — Pionýrská skupina Čáslav