fbpx

Expedice HOTÁH 2011 v kině Miloše Formana

 22. 10. 2011  Čáslav

A je to tady! Dlouhoočekávaná premiéra tábora, která byla naplánována na sobotní odpoledne s letošním tématem zlatokopů a s ním i sestřih, který je letos poprvé promítán v kině Miloše Formana v Čáslavi.

V půl druhé odpoledne se otevřely dveře čáslavského kina, rodiče a děti vítali vedoucí a instruktoři ve svých kostýmech z tábora a připravili jim i slavnostní občerstvení v podobě jednohubek, nebo otevřeli bufet kde si rodiče mohli kromě limonády koupit i dvd se sestřihem. Ve dvě hodiny se všichni nahrnuli do sálu, vedoucí uvítali všechny účastníky promítání a film mohl začít. Vidět jsme mohli např. různé úryvky z her, večerní rozkaz, airsoftovou návštěvu,noční bivak, ukázka z výuky westernových tanců, vyhlášení a samozřejmě i velkolepý závěrečný táborák. Film doprovázel pravidelný smích a potlesk všech diváků, kteří směli do našeho táborového soukromí nahlédnout.

Ještě nikdy jsem nezažila, že bych se viděla na plátně v kině, ale stálo to za to. Celý film trval 1 hodinu a 48 minut, a i když se to může zdát hodně, po skončení mi bylo líto, že je to už za námi. Rodiče i děti byli víc než spokojení s filmovým sestřihem,který nám připravil Kuba, díky kterému se mohli opět vrátit na letní prázdniny.Takhle nevídaný zážitek se nám každý den jen tak nenaskytne 🙂

 

Děkujeme za podporu!

© 2024 Pionýr, z. s. — Pionýrská skupina Čáslav